توضیحات کامل :

بررسی تاريخچه سازه های فولادی در 37 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

تاريخچه سازه هاي فولادي

محاسن سازه هاي اسكلت فلزي

معايب سازه هاي اسكلت فلزي

قالب بندي فونداسيون

شمع بندي (نصب تكيه گاههاي موقت)

ديوار آجري

انواع میلگرد 

ترازسازي سطح براي كار گذاشتن سنگ ازاره

سنگ قرنيز 

صفحه ي كف ستون

اتصال ستون به كف ستون

صفحه های تقویتی در ستون 

طویل کردن ستون 

اتصال صحفه بادبند به ستون

پلها یا تیرهای اصلی 

اتصال با نشیمن تقویت شده 

شیوه نصب بادبند 

انواع اتصالات جوشی 

نكاتي در مورد افزايش كارايي قالب بندي

سقف‌هاي تيرچه بلوك 

فرش كردن موزائيك به كمك ريسمانكار

دوغاب ريزي لاي درزهاي موزائيك فرش

تميز كردن سطح موزائيك فرش شده

مراجع

 

قسمتی از متن

استفاده از فلز به عنوان مصالح اصلي يك سازه در ابتداي امر كاربرد گسترده اي در پل سازي و كشتي سازي و ساخت بنادر داشته است تا ساخت ساختمان هاي مسكوني امروزي. استفاده از فلز به عنوان مصالح سازه اي به پل قوسي در انگلستان به دهانه30 متر با استفاده از اعضاي چدني بين سال هاي 1777 تا 1779 ميلادي برمي گردد.بين ساله هاي 1780 تا 1820 ميلادي پل هاي متعددي به همين شيوه ساخته شد. حدوداً از سال 1840 به تدريج آهن كم كربن چكش خوار جايگزين چدن معمولي در امر ساختمان سازي شد.امروزه با پيشرفت تكنولوژي آهن هايي با كربن بالاتر با عناوين اختصاري 1A و 2A و 3A و 4A و ... با استاندارهاي مختلف توليد و در امر ساختمان سازي و ... استفاده مي گردد.

محاسن سازه هاي اسكلت فلزي

سازه هاي اسكلت فلزي به دليل داشتن مزاياي زياد، به وفور از آنها استفاده مي شود. از آن جمله  مي توان به استحكام و خواص خوب مكانيكي و مقاومت بالاي فولاد در كشش و فشار، همچنين به دليل توليد فولاد در كارخانه و كنترل كيفيت آن نسبت به بتن و ساير مصالح بنايي اشاره كرد.

معايب سازه هاي اسكلت فلزي

از جمله معايب فلزات براي استفاده از آنها در سازه مقاومت كم آنها در برابر رطوبت هوا و زنگ زدگي مي باشد. براي جلوگيري از اين موارد بايد آن را توسط ضد زنگ رنگ آميزي كرد. همچنين بايد فولاد را در مقابل آتش سوزي حفاظت كرد.در ضمن در طراحي سازه هاي اسكلت فلزي نهايت دقت را مبذول داشت و اتصالات آن نيز بايد به شكلي مناسب و با كيفيت صورت گيرد...